den subban har subbat sin chans att få en sub på subways

TACK sofia evve emma! det var jätte kul den 28dec -08!

Dagen började med att jag emma sofia for och såg 94 , 95s "match . men det sög så vi for efter typ halva .
då for vi hem till mej pga att en viss emma och en viss sofia övertalade att de var tvugna att fara och lämna evves cykel just då och att det så var lika bra att fara till mej.. men så blev det ju inte ... ! aja . sedan när de skulle hem följde jag till konsum . där handlade vi till våran GODA fruktsallad glass smothie kladdkaka :D 

Efter middagen anlände [ hihihi jag har bra svenska! ] emma sofia , även evve kom då över :D . vi började då tillverka våra godsaker . typ en timme senare hade vi ätit upp allt och satt där goa och feta . HAHHAA 

Sedan såg vi sagan om ringen III lr vikken det nu var . efter det  hade vi väldigt roligt som jag ska lägga ut på bild längst ner och som jag troligen kommer bli halshuggen för :D . efter det utomordentliga roligheter vi hade för oss bestämde vi oss för att basta [ kl var då ~halv1 på natten ] . då bastade vi och duschade i min superdusch .

Vi släpade sedan oss över till evves hus och där såg vi filmen Tur&Retur och kom överens om att det var en tjej som heter Amanda som spelade båda huvudrollerna . efter det runt 4 gick vi in till evves rum och flyttade om som vi skulle ligga och ungefär halv 5 somnade vi in . lr iaf jag och emma .

När vi vaknade på morgonen av emmas väckarklocka ... var kl halv 12 . då bestämde vi oss att vi skulle dra in till stan . men emma skulle och bada med sina kusiner på edda så henne fick vi skita i . men vi tog bussen som gick 20över 12 så vi fick stressa gärnet .

På stan var det proppfullt . rea . vi tog en subway macka och därifrån kommer rubriken lr rättare sagt från sofia när vi satt inne på subway och åt ;D . efter det gick vi in i ett par gubbar här och var . med omening ofcourse . sedan hittade jag ett "linne lr vad det nu föreställde på cubusrean och en rosa/svart bh på H&M ej på rea . men den kostade only 50kr pga att min underbara kompis emelie gav mej ett presentkort på H&M i julas . [ btw jag saknar dej ] .

där tog den dagen slut .

puss och hej //sara





och nu .... det ni alla väntat på . det som ger halshuggs varning .


latmasken

idag har jag verkligen levt rubriken . jag har sett tv spelat gh wourld tour (A) haha . och latat mej .

men imorrn är det fullt hela dagen . först mormor och morfar och alla kusiner, mer julklappar . wiiiho! . sedan middag hos evelina och efter det emmaP .

jag tror att sirri har glömt våran blogg ... hon skriver då aldrig . *snyft*

Godjul

julafton igen

exakt nu blev det julafton! men jag har tyvärr ingen jul känsla ..

MEN vi har iaf köpt en ny dusch nu!! värsta typ lyxdusch! typ nått sånt här okej kanske inte överdrivet lyx men mkt bättre än vår förra . (A)

Nu är evve och josse här och vi kanske kmr att gå över till de sen och julvaka lr vad det nu heter .
+ kan ingen skriva några bra låtar som vi kan ha på bloggen?

och . sirri . jag vill ju vara med dej =( ....

Saras önskelista

  • mobil
  • laptop (bärbar dator iaf)
  • plånbok
  • pengar
  • duntäcke
  • utlandsresa :]
  • pengar 

haha ja den var ju inte så lång men ändå . hih när jag var liten hade jag tydligen min önsklista på runt 5 A4 papper . galet! . det var då vad pappa sa .

Lillajulaftonen

sirri forts och vara tråkig... hon skriver aldrig på den hära .

jag har iaf målat shiit i mitt rum idag sen har jag varit med evve och emelie och ätit på santana osv.
vi hade så kallat "lillajulafton . TREVLIGT .
 <--<--en bild på finungarna från bästa
                                                                                                                                                 sommaren ever -07!

vi hade tänkt fara och se chc -93 -94 match , men vi orkade inte men fick höra sen att 93orna vunnit  . OTroLIgt ! . fast asså de är ju bra och så ... lr asså det var inte för att vara task lr nått sånt men ... jaa ... (A) BRA iaf .

imorrn blire nog evve och nu ska jag gå och öppna julkjlapparna de gav :] . jag kan inte vänta . fast jag vet ifrs vad jag får av evve eftersom jag var med då hon köpte .

nu kom jag också på att jag måste betala tillbax tiull evve fr förr ... ~100kr ... jag ska skriva upp det på handen så att jag inte glömmer det .


Ps ~ bara 2 dagar kvar till riktiga julafton dvs 24dec! om exakt 47min är det dagen före!!!

kjempetorsk

Jag hoppas du blir nöjd nu sirri!!! nu tog jag första inlägget ...

okej.. . idag har jag typ slappat hela dagen ... lr nae! jag har faktiskt städat . tro det lr ej! [det är sant iaf]
sen på kvällen for jag emma cornelia till sirri och emil kom också .. lr först for vi till OK och där fick sirri sin julklapp . en 1.5L cocacola och två gottochblandat påsar . och jag fick en 1.5L cocacola och en maraboudaim av henne . MMMm...coooolaaa...

sen for vi då till sirri och såg heartbreaker hotel . emil tyckte den sög så han gick och sov i sirris rum . men det var ändå kul . sen skulle emma och cornelia fara så då for jag med . cyklade en bit fast sen kom pappa och hämtade upp mej .


SEn tänkte jag förklara vfr vi är 30år [jag vetinte om sirri märkt det än]... vi är iaf 30år tillsammans .så enkelt var det

OcH den fina rubriken är ett norskt ord som betyder haj . jag tyckte att våran blogg skulle heta så . alltså . kjempetorskarna.blogg.se . men det tyckte inte sirri... :(... *snyft*...

här är ju en bild på en kjempetorsk .

erkänn att tänderna hans är lite smålika mina
 
haha okej inte finaste och nyaste bilden då . men ändå .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0